Rabu, November 3

HAPPY BESDAY TO ME...

Alhamdulillah, hari ni 3 November 2010 genaplah umurku 20 tahun aku hidup atas dunia ni,
sepanjang perjalanan hidupku, bnyak liku-liku hidup yg sudah aku tempuhi,
ada suka dan ada duka. sama ada bersama keluarga dan kwan2 tercinta..
Namun, 3 November 2010 membawa seribu satu makna dalam hidup aku..
hari ni sambutan secara special telah dilakukan untuk aku..haha
aku mndapat hadiah balingan telur 8 das berturut-turut..
habis satu badan bau busuk..satu aras pulak tu..huhu
siap kna sapu dngan losyen plak tu.. :)atoyai..
mungkin ni balasan utuk aku coz suka sngat usik2 org..
bahkan masa besday kwan-kwan aku sbelum ni, aku yg paling sibuk dan
beriya-iya sngt.. nazrin, paan, rusli & fahmi jamal sume jadi mangsa aku.
kna sapu losyen plak tu.haha
next time xtau la sapa plak kan..haha
tapi apapun cara sambutannya, semuanya adalah kerana kami saling
ingat-mengingat antara satu sama lain.. lain tempat lain cara..
time kat sekolah dulu siap bagi hadiah lg tanda ingat & mnghargai sebuah persahabatan..
A FRIEND IN NEED IS A FRIEND IN DEED..



apapun, aku nak ucapkan terima kasih yg teramat sngat kepada kenalan
dan kawan2 coz ingat and wish
besday aku..siap ada yg post kat blog..
haha.
and xlupa kat yg bagi hadiah..dah tua-tua pun dpat hadiah lg..

AKU HARAP ALLAH AKAN MURAHKAN REZEKI AKU 
DAN PANJANGKAN UMUR AKU SUPAYA DAPAT
AKU MENERUSKAN HIDUP KAT DUNIA NI..
BANYAK BENDA LG NAK BUAT..

THANKS...



3 ulasan:

Sammy berkata...

happy birthday to you...may Allah bless you and hope this special day will make ur dream comes true :)

Hanis Abdul berkata...

happy besday 2 u...

Nain Muhamed berkata...

tq kawan-kawan..luv u..